Zdravstveno stanje 23-godišnjeg vozača, koji je oko 2:50 sati u noći s petka na subotu teško stradao u prometnoj nesreći u Bibinjama, je nepromijenjeno, što znači da se, nažalost, i dalje nalazi u životnoj opasnosti.

Ovu posljednju povratnu informaciju iz Opće bolnice Zadar proslijedila nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin, koja nam je na naš upit potvrdila i podatak prema kojem je 23-godišnjak iz redova zadarske policije. Mladi policajac tako van službe nije poštovao propise koje je dužan nadgledati. Očevidom je, naime, utvrđeno kako je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine. Prilikom zaobilaženja parkiranog teretnog vozila u ulici Gumla, mladi vozač je izgubio nadzor nad automobilom koje je u nekontroliranom kretanju dva puta udarilo u ogradni zid kod škole. Dvojica suputnika srećom su prošla bez ogrebotine.

S obzirom na to da je vozač jedini ozlijeđeni, policija je o prometnoj nesreći podnijela posebno izvješće državnom odvjetništvu. Još se čekaju rezultati analize krvi kojima će se utvrditi je li 23-godišnjak u trenutku prometne nesreće bio pod utjecajem alkohola, a nakon svega će se odlučivati o potencijalnim sankcijama u službi. U prvom planu sada je njegov oporavak.