I dok je Gradsko vijeće na posljednjoj sjednici tvrtki Boxkor odobrilo izradu III. izmjena i dopuna DPU-a zone centralnih funkcija "Višnjik", vlasnik Pero Kordić preko svoje druge tvrtke, anagramskog naziva KorBox, već neko vrijeme traži zakupce poslovnih prostora unutar zgrade VOX-a na Voštarnici.

On je, podsjetimo, u zahtjevu gradskoj upravi obznanio kako je njegova namjera prizemlje koristiti kao trgovačko-ugostiteljski prostor, dok bi se na katu organizirale razne poslovne djelatnosti - fitness, trgovina, usluga, ugostiteljstvo i slično. Kako je vidljivo iz panoa uz samu zgradu u Ulici Andrije Hebranga, u najam se daju prostori od 200 do 4000 m2. Zakupci se traže i preko vodećeg hrvatskog internetskog oglasnika "Njuškalo", gdje su dva oglasa, od čega jedan uz natpis „POVOLJNO" (5 eura/m2), pregledana više od 5000 puta.

Nesuđeno medijsko carstvo Rene Sinovčića tako će postati poslovno-komercijalni centar poduzetnika, najpoznatijeg po tvrtki Frigo-kor koja se bavi distribucijom klima uređaja. Njegov KorBox je, baš kao i Boxkor, registriran za iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetima u zakup, a osim fizičkih, bavi se i virtualnim uredima.

Podsjetimo, Kordić je nedovršenu građevinu kupio 2018. godine, kada je cijena na javnoj dražbi pala s 28 na 7 milijuna kuna.