U potrazi za novim načinom komuniciranja sa javnošću putem digitalnih platformi Marketinška služba Narodnog muzeja Zadar kreirala je novi internetski medijski format - vidcast Muzeofonija.

Povodom Međunarodnog dana muzeja, u ponedjeljak 18. svibnja 2020. godine premijerno će se na kanalima Narodnog muzeja Zadar prikazati prva u nizu emisija Muzeofonije.

Voditelji i suradnici iz emisije u emisiju ugošćavat će nove goste koji će komentirati uvijek aktualne teme kako iz kulture, umjetnosti tako i iz naše svakodnevice.
Ovaj videoblog događanja u muzeju će na zabavan i edukativan način javnosti približiti djelovanje i prostor muzeja, povećati prisutnost muzeja na digitalnim platformama, povećati utjecaj muzeja na kulturni život grada te doprijeti do nove publike.

Muzeofoniju možete pratiti na društvenim mrežama Narodnog muzeja Zadar i Kneževe palače te na službenom YouTube kanalu Narodnog muzeja Zadar.

Autorica emisije je Lorena Peroš a suradnici na projektu Ivana Pavlović, Marija Vidučić, Damir Granić, Marko Kujundžić i David Šimičić. Produkciju uz Marketinšku službu Narodnog muzeja Zadar potpisuje Forte digital.