NOVO Obavljen je očevid požara koji je u noći izbio na vozilu Mercedes (ZD) parkiranom u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Slavka Ježića.

- Utvrđena je sumnja da je do požara došlo uslijed tehničkog kvara, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno, javljaju iz PU zadarske.

RANIJE Jutros u 4:05 sati zadarski vatrogasci zaprimili su dojavu o požaru na automobilu u Ulici Slavka Ježića u Zadru.

Iz policije javljaju kako je požar izbio na vozilu Mercedes zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, a djelomično zahvatio i osobno vozilo marke Renault zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 56-godišnjaka, koje je bilo parkirano pored Mercedesa. Vlasnici nisu poznati javnosti.

Na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca s dva vozila, koji su u 04:55 sati ugasili vatru. Materijalna šteta je velika, budući da je izgorio prednji kraj automobila te nagorio branik na susjednom automobilu.

Veliki broj policajca bio je u dvorištu obiteljske kuće u kojoj se požar dogodio te joj je blokiran pristup. Očevidom će se utvrditi radi li se o podmetanju požara ili kvaru na automobilu.

- Tijekom dana provest će se očevid, kojim će se utvrditi točan uzrok požara i nastala materijalna šteta, rekla je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.