Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Nakon sukoba zbog ispaše, on je u ponedjeljak navečer u Muškovcima zaprijetio smrću 64-godišnjaku i 36-godišnjaku te oštetio dva njihova osobna vozila. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ocu i sinu, a obojica imaju vozila marke Mercedes na kojima se još utvrđuje šteta nastala od udaraca 40-godišnjaka.

Tom se prilikom na mjestu događaja okupilo se više članova dviju sukobljenih obitelji. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno kako su 40-godišnjak i 64-godišnjak prethodno narušili javni red i mira na naročito drzak način, vrijeđajući se muđusobno zbog ispaše, zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog te im je izrečena mjera opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanje veze. Isto tako, utvrđeno je kako su tom prilikom 40-godišnjak i 29-godišnjak iz druge obitelji upravljali neregistriranim vozilima, zbog čega su sankcionirani zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari, 40-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.