Sukošanski vatrogasci ovih su dana dovršili restauraciju njihovog "šumara" TAM-a 110. Nekada u službi JVP Grada Zadra pod garažnim brojem "Plamen 16", nakon modernizacije auto-parka doniran je DVD-u Sukošan, gdje je dobio ime "Sukošan 2" i nastavio gasiti požare. Nakon puno ugašenih, zaslužio je da ga se uredi prije požarne sezone.

Uz popravke limarije, bojanje, zamjene električnih instalacija i rasvjete, servisiran je motor, kao i visokotlačna pumpa. Veliku većinu poslova vatrogasci su sami odradili i tako uštedjeli znatna sredstva kojima će kupiti moderniju vatrogasnu opremu za gašenje požara.

- Malo nas je usporila korona i obaveze prema Stožeru civilne zaštite, svakodnevni obilasci naše općine te dostava lijekova ljudima u samoizolaciji, kao i 16 požarnih intervencija ove godine. Sve to ne bi bilo moguće bez pomoć naših dobrovoljaca Mislava Raspovića, Jakova Torbarine, Frane Peričića i Marjana Grginovića, koji su s našim djelatnicima Kristijanom Dražićem i Karlom Jerakom obavili potrebne radove. Hvala svima na pomoći!, stoji u zahvali zapovjednika DVD-a Josipa Šimića.