Koronavirus je ukinuo gradski promet, automobil nemate ili ne želite koristiti, nemate bicikl pa biste kupili novi ili ga unajmili, ili imate neki u podrumu ali mu je potreban servis? Za sve vas pravo je rješenje Zzuum - servis, prodaja i najam bicikala, koji se nalazi u Ulici Federica Grisogona 9 na Poluotoku. Kada krenete od mosta prema trgu, skrenite u prvu ulicu lijevo i nakon šezdesetak metara naići ćete na uslužno osoblje koje će riješiti sve vaše probleme s bicikliranjem.

Zzuum ima raznoliku ponudu bicikala marki Marin i Thompson koje možete kupiti ili unajmiti po vrlo prihvatljivim cijenama, a također vrši i usluge servisa. Servis uključuje ugradnju lanca, kočnice ili mjenjača, ugradnju pogonskog ležaja, servisiranje vilica, zamjenu kazete / kranca itd. Bicikli su dostupni odmah, a mehaničar će vam pomoći da odaberete najbolji model za svoje potrebe.

U suradnji s Radijem 057 Zzuum će dvaput tjedno slušatelje najbolje radijske postaje u gradu darivati sigurnosnim pregledom bicikla, podešavanjem brzina i kočnica, podmazivanjem lanca te pranjem bicikla. Pratite radio, skoknite do trgovine ili web stranice i uvjerite se u odličnu ponudu bicikala!