U novim akcijama zadarske policije zbog droge su "pala" trojica mlađih muškaraca, među kojima je i jedan maloljetnik.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd kod 17-godišnjaka su pronašli 6,3 grama amfetamina („speeda"), zapakiranih u šest pojedinačnih vrećica, 10 mililitara tekućine nepoznatog kemijskog sastava te manji novčani iznos (oko 900 kuna), koje su mu oduzeti. Istragom je obuhvaćen i 28-godišnjak kojeg se sumnjiči da je maloljetniku omogućio prostor za korištenje droge. Kako doznajemo, oni su napravili dogovor - maloljetnik mu je za prostor nabavljao drogu.

Prema maloljetnom 17-godišnjaku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga i tvari, a protiv 28-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela omogućavanja trošenja droga.

Obojica su policiji poznata od ranije baš kao i 23-godišnjak kod kojeg su policijski službenici Policijske postaje Pag pronašli 4,10 grama kokaina, zapakiranih u šest pojedinačnih vrećica te novčani iznos (oko 3 tisuće kuna). Droga i novac su mu oduzeti, a protiv 23-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.