Dovršeno je uređenje plaže Jadran, među Zadranima zbog obližnjeg kafića poznatije kao Marex. Grad je ostvario obećano i do Uskrsa završio radove na betoniranju i sadnji zelenila. Početkom godine to je bio rok kojim se željelo izbjeći dolazak turista dok su bageri još na plažama, no sada je izvjesno da će blagodati ovog kupališta, zbog pandemije koronavirusa, koristiti većinom domaći kupači.

Izgled plaže se nije značajnije mijenjao - dominiraju i dalje ogromne betonske platforme, koje ne osvajaju estetskom privlačnošću ali će biti mjesto na kojemu će se odmarati kupači, dok je dječje igralište nasuto šljunkom. Nažalost, zbog poznatih razloga, igra na dječjim igralištima nije dopuštena pa tako nije bilo potrebe ni za vraćanjem svih naprava. Parkiralište s druge strane kafića popločano je betonskim pločama.

Svoj dio odradili su i Nasadi, koji su na jugoistočnom dijelu uređenog kupališta zadržali dio postojećeg zelenila. Stara i polomljena stabla tamarisa su uklonjena te zamijenjena s četiri nova te su posađeni i oleandri.