NOVO Na raskrižju ulica Ante Starčevića, Franje Tuđmana i Vlatka Mačeka jutros su se sudarila dva automobila zadarskih registracijskih oznaka. Jednim je upravljala 35-godišnjakinja, a drugim 20-godišnjak.

Prema informacijama iz PU zadarske, mladi je vozač prilikom dolaska na raskrižje iz smjera Ulice Vlatka Mačeka prošao kroz crveno svjetlo i pritom udario u vozilo 35-godišnjakinje. Nasreću, nitko nije teže ozlijeđen. Vozačicu je na licu mjesta pregledao liječnički tim Hitne medicinske pomoći, nakon čega je iz mjera opreza upućena na daljnje pretrage u Opću bolnicu Zadar gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Protiv 20-godišnjaka slijedi prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

RANIJE Na raskrižju ulica Ante Starčevića, Franje Tuđmana i Vlatka Mačeka dogodila se prometna nesreća, javljaju nam građani.

S obzirom na to da je dojava o sudaru stigla u 8:59 sati, u PU zadarskoj još nemaju puno informacija. Prema dojavi, ozlijeđena je jedna osoba, ali i ta se informacija još ne može službeno potvrditi. Kako je vidljivo na fotografijama, na raskrižje kod Autobusnog kolodvora stigao je i tim Hitne medicinske pomoći. Prizori sudara s automobilom prevrnutim na bočnu stranu izgledaju užasno, ali očevici nam javljaju kako "nije tako strašno kao što izgleda". Očevid je u tijeku.

Među prvima je na mjestu događaja bio i naš fotograf Saša Čuka.

- više informacija uskoro -