Iz Općine sv. Filip i Jakov javljaju kako je u tijeku izgradnja luksuznog hotela s četiri zvjezdice te brojnim pratećim sadržajima u Ulici Primorja.

Riječ je najnovijem ulaganju tvrtke REVERENTIA d.o.o iz Splita koje će, ističu lokalne vlasti, podići hoteljerski turizam ovog kraja na razinu koja obećava dolazak gostiju s većom platežnom moći i bolje rezultate. Osim toga tvrtkin investicijski model ulaže turistički kapital na način koji u isto vrijeme može biti u funkciji samog investitora i drugih turističkih poduzetnika, ali radi stvaranja novih radnih mjesta i privlačenja brojnih turista, također i na korist općine, mještana i šire lokalne zajednice, poručuju iz Općine. 

- Prijava početka građenja ovog hotela tj. službeno zgrade ugostiteljsko turističke namjene, počela je u veljači ove godine te se građevinski radovi nastavljaju sve do ljetne zabrane izvođenja radova. Zbog novonastale situacije s koronavirusom naši radovi se održavaju u sklopu mjerodavnih uputa od strane nadležnih, a trenutno je u tijeku gradnja etaže minus 1, betoniranje i armatura, rekao je Ivan Sikirica, član uprave tvrtke REVERENTIA d.o.o.

Prema njegovoj najavi, hotel će sadržavati 26 soba, a unutar tog smještajnog kapaciteta ponuda će uključivati dva studio apartmana, dvadeset dvokrevetnih soba, jedan veći apartman te jedan penthouse apartman. Također, gosti će moći uživati i u ponudi wellness tretmana, sauni te velikom bazenu i caffe baru koji će se nalaziti ispred samog hotela.