Zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić sva će liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja, uključujući misu na svetkovinu Uskrsa, prikazivati na YouTube kanalu Zadarske nadbiskupije.

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, 9. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.

Na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, 10. travnja, bogoslužje s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na svetkovinu Uskrsa, u Nedjelju Uskrsnuća Gospodinova, 12. travnja, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. To će slavlje izravno u svom programu prenositi Hrvatski radio Zadar.

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija - Veliki tjedan 2020. na ovom linku.

Misa posvete ulja u zadarskoj katedrali sv. Stošije može se pratiti na poveznici.