Zadarska policija je evidentirala dvije prometne nesreće koje su skrivili pijani vozači - jedan se sudario sa stablom, a drugi s prometnim znakom.

Da nije imao 1.52 promila alkohola u krvi, zbog čega je izletio s kolnika u stablo, tko zna kada bi se otkrilo da 27-godišnjak vozi bez vozačke dozvole. Prema službenim informacijama iz OKC-a PU zadarske, do nesreće je došlo nešto iza 23 sata u Ulici Antuna Gustava Matoša na Boriku. Vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem Hyundaia, zadarskih registracijskih oznaka. Mjesto prometne nezgode je nasuprot tamošnje benzinske pumpe. Vozač je završio u stablu s lakšim ozlijedama i slupanim vozilom. Mladi Zadranin jutros je iz policijske postaje trebao izaći trijezan i s tri prekršajne prijave.

Iako je imao više alkohola u krvi, skoro dva promila koliko mu je policija izmjerila, nešto bolje je prošao 51- godišnji vozač auta čakovečkih registracijskih oznaka. On je u Ulici Franje Tuđmana u Sukošanu u dva i pol sata iza ponoći imao bliski susret s prometnim znakom. Nismo doznali kojim znakom, a niti je li mogući STOP srušen uslijed sudara.