Nakon prvotnog šoka sa"corona situacijom "mi smo se brzo snašli i počeli sa online treninzima, poručili su iz paške udruge Kissa.

Iako nam je sve novo,i de nam odlično. Uspijevamo raditi i koreografije. Iako je održavanje kondicije plesačima najbitnije tako da je to prioritet,  inzistiram na održavanju live treninga i komunikaciji,kao na satovima,gledamo i pratimo jedni druge. Trenutno vježba 40 tak članova koji su podjeljeni po grupama. Vrtićki uzrast,  niži  i viši razredi a radim i sa ženama.

Takva komunikacija, live treninzi su bitni zbog razgovora, timskog rada i naravno kao i uvijek osmjeha i pozitive koji ples nosi,a koji je uvijek prisutan na našim satovima. I dalje smo povezani i zajednica bez obzira na sve,.. Kroz karantenu nam je ipak lakse, isključimo se i zaboravimo na sve plešući ...

Vidim da sve više mojih kolega radi online sto je odlično, u ovo vrijeme zbilja treba pozitive, ples i vježbanje svakako su idealan način za kratkotrajni bijeg od surove realnosti.
Bez obzira na sve,učimo i naučili smo da nema odustajanja čak i u ovakvim uvjetima. Radimo na sebi i razmišljamo pozitivno govori nam voditeljica udruge Kissa, Kristina Alaburić i poručuje;

Vježbajte i ostanite doma!
Pozdrav od Kissica s otoka Pag