Epidemija koronavirusa poremetila je i planove zadarskih mladenaca od kojih su neki i dalje u neizvjesnosti zbog zakazanih termina njihovih vjenčanja. Zvali smo dvije poznate sale za vjenčanja kako bi ih pitali na koju su se soluciju u ovoj situaciji odlučili mladenci:

- Sve termine zakazanih vjenčanja prolongirali smo do kraja travnja, s tim da ostavljamo mogućnost da to bude i do polovice svibnja. Otkazani su i svi domjenci vezani uz catering, rezervirani od strane turista koji su trebali doći Ryanairom. Otkazali smo ukupno 20 takvih događanja, odgovor je koji smo dobili voditelja Mirabilisa Mislava Čačića.  

Slična je situacija i kod sale za vjenčanja Divino, koji su nam rekli da su neki termini vjenčanja, koja su se trebala održati nakon korizme već otkazana za jesen, a neka su na čekanju. 

- Mladenci su u šoku, čekaju što će se dogoditi i kad će ovo proći. I mi isto, ali mišljenja smo da se svi trebamo držati zadanih uputa i mjera kako bi to bilo što brže i bezbolnije, poručuju iz sale Divino.