Preko oglasa za posao voditelja vodeći hrvatski brend craft burgera, Submarine, najavio je otvaranje prvog restorana u Zadru.

Iz Submarinea su otkrili tek kako će se restoran otvoriti početkom ljeta u samom centru grada. No neslužbeno doznajemo da s tvrtkom Jadera pregovaraju za prostor kavane Central u Širokoj ulici 1 u kojem je početkom godine, na žalost brojnih gostiju, zatvorila La Bodega.

Submarine je trenutno prisutan na čak sedam lokacija u Zagrebu, te Rijeci, Opatiji i Beogradu, tako da će zadarski restoran biti prvi u Dalmaciji. Mnogi građani odmah će pomisliti da je riječ o još jednom u nizu fast food objekata kojih ne nedostaje na Poluotoku, no iz Submarinea ističu kako se njihova hrana bazira na kvaliteti. Na svojim stranicama navode kako su njihovi burgeri spravljeni od domaćih i prirodnih sastojaka iz hrvatskih OPG-ova, čime se želi dati na važnosti malim proizvođačima, a u njihovoj ponudi prepoznatljivi su i krumpirići s tartufima.

- Submarine je jedini hrvatski brand burger restorana koji je uvršten na popis najboljih 50 burgera u svijetu. Ponosni smo na brojku od 500 000 gostiju godišnje te preko 100 članova tima koji svaki dan raste, navode iz lanca restorana u otvorenom oglasu za posao voditelja ugostiteljskog objekta u Zadru.