Popisu manifestacija otkazanih zbog koronavirusa pridružio se Wings for Life, utrka koja je 3. svibnja u Zadru trebala okupiti 10 tisuća sudionika iz brojnih zemalja.

Priopćenje organizatora objavljujemo u cijelosti:

- Teška srca, ali u svjetlu trenutnog razvoja situacije, donijeli smo odluku o otkazivanju svih Wings for Life World Run utrka na službenim lokacijama i Organiziranih utrka uz aplikaciju planiranih 3. svibnja. Nadamo se da vam otkazivanje utrke neće stvoriti neugodnosti. Želimo vama, vašim obiteljima i prijateljima sve najbolje u ovim izazovnim vremenima. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato, zdravlje stavlja na prvo mjesto.

Ipak, u svemu tome imamo i dobre vijesti. Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja - bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom.

Molimo vas za strpljenje kako bismo se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake. Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ).

Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti - prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine. Duboko smo zahvalni vama, nevjerojatnoj zajednici trkača, za svesrdnu podršku i pomoć na tom putovanju proteklih sedam godina.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i želimo vam svako dobro.