Iz PU zadarske poslali su fotografiju novog "ulova". Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim Zadraninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Kod njega je pronađeno 454,8 grama marihuane, 5 kom tableta „ecstasy", digitalna vaga, uređaj za vakumiranje i veći novčani iznos (oko 25 tisuća kuna) za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge. Procjenjuje se da bi prodajom ove količine droge na tržištu zaradio još 45 tisuća kuna. Droga, novac, vaga i uređaj su mu oduzeti, dok će 26-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Odjel kriminaliteta droga također je dovršio kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Zadra, kod kojeg je pronađeno 14 kom tableta „ecstasy" i 7,2 grama marihuane. Droga mu je oduzeta, a protiv 32-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Obojica su policiji poznata od ranije.