Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim državljaninom BIH, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela teških krađa na zadarskom području.

Prema rezultatima kriminalističkog istraživanja, 40-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom prošlog vikenda u ulici Postrojbi specijalne policije u Zadru provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio mobitel i televizor.

Nadalje, vjeruje se da je u dva navrata, 6. ožujka i 12./13. siječnja u Ulici Ante Starčevića u Zadru, provalio u parkirana vozila u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je u oba slučaja otuđio novčanik s novcem i dokumentima.

Također ga se sumnjiči da je u prosincu prošle godine u ulici Put Murvice, razbio staklo i provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčanik s novcem i dokumentima, te da je krajem prosinca prošle godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva te iz vozila otuđio novac i dokumente.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv 40-godišnjeg državljanina BIH se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.