Uprava Športskoga centra Višnjik, u cilju zaštite i održavanja osobne sigurnosti svih korisnika i svih posjetitelja, posebno najmlađih sugrađana koji u velikom broju posjećuju dječje igralište i druge sadržaje, moli sve građane da se pridržavaju Kućnoga reda.

Na otvorenim terenima Kućni red podrazumijeva pridržavanje vidljivo postavljenih i nedvosmislenih pravila koja unutar Višnjika NE dopuštaju vožnju biciklom ili romobilom, te upravljanje dječjim kolicima po atletskoj stazi i po trim stazi. Također, propisan kućni red NE dopušta ulazak kućnih ljubimaca, osim u prostor Poligona za pse koji je u suradnji s Gradom Zadrom namijenjen, podignut, zaštićen i prikladno opremljen za njihov dolazak i boravak. 

- Neodgovorno je kućnog ljubimca osloboditi povodca i pustiti ga u neposrednu blizinu predškolaca i ostale djece na prostoru Dječjeg igrališta, te drugih sadržaja oko kojih se koncentriraju korisnici i posjetitelji, ističe Uprava centra.

Uprava ŠC-a Višnjik naglašava i kako u suradnji s Upravnim odjelom za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra intenzivno rade na iznalaženju najboljeg mogućeg oblika trajnog provođenja svih zakonskih mjera u segmentu zaštite i održavanja osobne sigurnosti svih svojih posjetitelja i korisnika.

- Zahvaljujemo svim korisnicima i posjetiteljima koji, pridržavajući se odredaba Kućnoga reda, značajno pridonose općem standardu u prostoru Višnjika, te onima koji dostavljaju svoje informacije, sugestije i prijedloge da naš grad bude sigurno, ugodno i poželjno mjesto za sve njegove građane i goste, priopćila je Uprava u svojoj molbi upućenoj javnosti.