U nedjelju u ranojutarnjim satima u Općoj bolnici Zadar preminuo je 39-godišnjak, napadnut u noći sa subote na nedjelju, 1. ožujka, na području Jasenica.

Policija ga je s teškim ozljedama glave pronašla u vozilu parkiranom na predjelu Podbobija. Utvrđeno je kako je svemu prethodio noćni okršaj s 30-godišnjakom s kojim se 39-godišnjak nalazio u društvu, kao i da je sukobu kumovao alkohol.

Sredinom tjedna zdravstveno stanje 39-godišnjaka se stabiliziralo, no nažalost za vikend je ponovno došlo do pogoršanja koje je rezultiralo smrću. PU zadarska nam je potvrdila tu tužnu vijest koju su nam javili ožalošćeni članovi obitelji. U ovim teškim i stresnim vremenima oni se pitaju je li osumnjičeni muškarac na slobodi. Protiv njega je ranije redovnim putem podnesena kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, što znači da zasad nije predan pritvorskom nadzorniku. No, ovo su sada nove okolnosti za policiju i državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju tijela 39-godišnjaka, kako bi rasvijetlilo sve okolnosti koje su dovele do tragičnog ishoda slučaja.

Redakcija 057info portala ovim putem izražava duboku sućut obitelji i prijateljima prerano preminulog muškarca.