Iz Odvodnje su najavili prometne zastoje zbog priključaka novih korisnika.

U ponedjeljak 9. ožujka od 8 sati, zbog izvedbe radova priključka na javni sustav odvodnje za zgradu na kat. čest. 3981/2 i 3983/2 ,obje k.o. Zadar, prema projektu privremene regulacije prometa u ulici Put Tikulina u Zadru, kao i u Ulici Antuna Matije Reljkovića, promet će se odvijati naizmjenično. Radi se o području nove stambene gradnje uz Teslinu ulicu. Predvideni završetak radova je 13. ožujka.

Istog dana Odvodnja će privremenu regulaciju postaviti i u Ulici dr. Franje Tuđmana, zbog priključka zgrade  u kojoj će biti Prva policijska postaja na sustav Odvodnje. Radi se o području Tuđmanove iznad Gradske knjižnice Zadar, gdje će se radovi odvijati do 16. ožujka. Do njih je došlo jer nismo htjeli da se ta zgrada spoji na strai, već na novi, veći i suvremeniji  priključak  odvodnje na Tuđmanovoj,  doznaje se od Grge Peronjue, direktora Odvodnje

- Molimo cijenjene sugrađane, odnosno sudionike u prometu, da za vrijeme izvodenja radova poštuju znakove privremene regulacije prometa, poručuju iz Odvodnje.