Bez obzira na koronavirus i pravila ponašanja za tu svjetsku epidemiološku situaciju, nevjerojatno zvuči informacija iz Nadbiskupije da bi nakon koncerta, posjetiteji izvan Zadra ostali spavati na podu dvorane u Višnjiku.

Tamo se  planira održati veliki duhovno - glazbeni spektakl 24. travnja kojega predvodi izvođač Alan Hržica, uz sudjelovanje  Marije i Ivane Husar, Sestre Palić, Vanesse Mioč i Sestre Ramljak.

Karta  se prodaju po cijeni od 40.,50 i 60 kuna najavljeno je iz Nadbiskupije koja je organizator humanitranog koncerta namijenjenog  za Kuću sjećanja Plavi kaputić u Vukovaru.

Uz obavijest o  prodaji karata u agenciji Puntamika line na Autobusnom kolodvoru i knjižara Naklada Benedikta, iz Zadarske nadbiskupije javnost su informirali o mogućnosti noćenja u dvorani:

Važna napomena za sve koji žive na zadarskim otocima i izvan Zadarske nadbiskupije, a doći će iz udaljenijih krajeva u Hrvatskoj i iz BiH na taj koncert u Zadar. Susretljivošću Denisa Karlovića, direktora SC Višnjik, posjetitelji koncerta iz udaljenijih krajeva od Zadra mogu besplatno prespavati u velikim dvoranama Višnjika s petka na subotu, 24. / 25. travnja. Ljudi trebaju ponijeti vreće za spavanje ili osobne podloge i pokrivač. Higijenski uvjeti pripadajuće su osigurani uz te dvorane za smještaj.

Direktor Višnjika nam je rekao kako je sve to dogovoreno prije nego je situacija s koronavirusom postala krizna i pod kontrolom Ministarstva zdravstva.