U ponedjeljak počinju novi radovi, a time i gužve na zadarskim prometnicama. Tvrtka EVN Croatia obavijestila je građane Zadra i njegove posjetitelje o privremenoj regulaciji prometa u ulici Put Stanova zbog izgradnje srednjetlačnog plinovoda.

Radovi počinju u ponedjeljak 2. ožujka i trajat će gotovo dva mjeseca, sve do 29. travnja. Izvode se na temelju rješenja Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra od 11. veljače kojim je EVN dobio suglasnost za radove na duljini od 330 metara, od raskrižja Saljske ulice do raskrižja Ulice Domovinskog rata. Riječ je o jednom kolničkom traku između dvije dionice Puta Stanova koje su obnovljene prošle godine.

U tom potezu promet će se odvijati dvosmjerno prema privremenoj prometnoj signalizaciji koja će biti postavljena na prometnici.

- Molimo vozače da prilagode brzinu zbog sigurnosti sudionika na gradilištu. Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i ispričavamo se na eventualnim neugodnostima, ističu iz EVN-a koji se Gradu Zadru obvezao da će kolnik obnoviti nakon radova.