Nastavljeno je uređivanje i opremanje površina u Športskom centru Višnjik koje su namijenjene najmlađim Zadranima. Tako je u neposrednoj blizini Dječjega igrališta, koje je tijekom dana i predvečer prepuno razigranih mališana, uređena još jedna „zabavljaonica" sa spravama poput tobogana i penjalica, javljaju iz ŠC Višnjik.

- Kao roditelj i kao Zadranka oduševljena sam i baš mi je drago što su zadarski mališani dobili svoj siguran kutak u sklopu ŠC-a Višnjik. Sa sinčićem dolazim gotovo svaki dan i najveći nam je problem jedino kad trebamo - otići kući! - pomalo se šali gospođa Tina dok njezin sinčić obilazi tobogan i penjalice.

Osim što su fizički aktivni na svim spravama, mališani razvijaju i svoj socijalni život družeći se i igrajući se s vršnjacima.

- Nove sadržaje za mališane podigli smo u dijelu prostora koji je bio obična travnata površina. Prateći iz dana u dan posjete Višnjiku brojnih roditelja i djece, a uz činjenicu da su u sklopu Višnjika i dva dječja vrtića, uočili smo nužnost proširenja igrališta. Uskoro će biti dovršen i prostor namijenjen košarkaškoj igri, prilagođen predškolcima i zaštićen. U neposrednoj blizini postavljena su i tri stola za stolni tenis, pa je ova mikrolokacija u sklopu ŠC-a Višnjik i sadržajna i privlačna za brojne naše sugrađane - kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

U uređenje i opremanje svih sadržaja u sklopu Dječjega igrališta do sad je uloženo oko milijun i 600 tisuća kuna.