Od početka ove godine na snazi su nove zakonske odredbe i pravilnici za iznajmljivače u turizmu, što znači kako 2020. godina donosi značajne promjene u plaćanju i visinama turističke pristojbe te rekategorizaciji obiteljskog smještaja.

Turistička zajednica grada Zadra poziva na besplatnu edukaciju o svemu što morate znati o navedenim promjenama. Edukacija pod nazivom "Uspješno poslovanje u sedam koraka - propisi u poslovanju s privatnim smještajem" održat će se 3. ožujka u Arsenalu (Trg tri bunara 1, Zadar) s početkom u 10 sati, a organizira je Turistička zajednica grada Zadra u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. iz Splita.

Teme koje ćemo obraditi su sljedeće: Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti, Pravilnik o kategorizaciji, cjenik, PDV na proviziju - samostalno plaćanje i predaja obrazaca, turistička pristojba, turistička članarina, bazen, socijalni kontakt s gostom, društvene mreže, portal(i),... - DA ili NE?

Svi sudionici edukacije dobit će Certifikat AP+ kojeg Savjetovalište za obiteljski smještaj i specijalizirani časopis "Apartman Plus" dodjeljuju malim iznajmljivačima.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno se je prijaviti na e-mail: [email protected]