Na adresi Nikole Jurišića 8 kod hotela Porto jučer je svečano otvorena Poliklinika Kranjčec, privatna zdravstvena ustanova koja nudi usluge iz područja otorinolaringologije, plastične kirurgije glave i vrata, estetske medicine, kirurgije, urologije i interne medicine. Vlasnik i direktor poliklinike je dr. med. Zoran Kranjčec, otorinolaringolog koji je bogato iskustvo stekao kroz dugogodišnji rad u Općoj bolnici Zadar.

- Imamo tim iskusnih zadarskih stručnjaka koji mogu multidisciplinarno pristupiti problemima svakog pacijenata, a isto tako personaliziranim pristupom brzo i učinkiovito razriješiti zdravstvene probleme. Pružamo kompletnu kazuistiku u području glave i vrata što se tiče bolesti uha, gornjeg dišnog sustava, paranazalnih sinusa, nosa, ždrijela, vrata, poremećaja štitnjače, estetske medicine; kompletne preglede i dijagnostiku urotrakta, bubrega, prostate, genitalnog sustava muškaraca. U kirurgiji nudimo preglede općeg, abdominalnog, torakalnog i kirurga za dojku. U Poliklinici ćemo obavljati i manje operativne kirurške zahvate na cijelom tijelu, uključujući estetsku kirurgiju u lokalnoj anesteziji, kaže dr. Kranjčec.

U estetskoj medicini klijentima su dostupni različiti tretmani poput PRP terapije lica i dekoltea, mezoterapije, mosobotoxa, uklanjanja bora s lica, filera - hijalurona, lipofilinga, korekcije podočnjaka, remodeliranja usana, liječenja pretjeranog znojenja, plastično-rekonstruktivnih zahvata na nosu, operacije u vlasištu itd. Treba reći da uz standardne otorinolaringološke usluge poput ispitivanja sluha, liječenja šuma u uhu, ispiranja uha, UZV pretraga i sličnog, Zadranke mogu muževima uplatiti dijagnostiku i liječenje sleep apneje i hrkanja!

Na svečano otvaranje stigli su brojni Kranječecovi suradnici u Poliklinici, brojne kolege iz zadarske bolnice kao i doajeni zadarskog zdravstva poput Albina Jovića, Mladena Srzentića... Dr. Kranjčecu čestitali su na novoj ponudi u zadarskom zdravstvu te mu poželjeli uspješan rad.

Radno vrijeme Poliklinike Kranjčec je od 9 do 20 sati svakog radnog dana, ili po dogovoru. Informacije se mogu dobiti na telefon 023-324-881, mail [email protected], preko web stranice ili Facebooka, kao i dolaskom u Polikliniku na adresu Nikole Jurišića 8.