Poznati zadarski restoran Bruschetta slavi deset godina postojanja i povodom toga za goste priprema prigodan menu, na kojemu će se ponovno naći jela koja su obilježila proteklo razdoblje. Tako će vjerni gosti ovog poznatog restorana na jelovniku moći pronaći jela za koja nerijetko pitaju.
U Bruschetti se prate trendovi i svake se sezone nude nova jela, međutim u ovoj predsezoni na jelovnik će se vratiti najbolja jela po izboru gostiju u posljednjih deset godina – “Best of Bruschetta”!
Od ponude jela, iz Bruschette posebno ističu povratak repova kozica na hrskavom povrću, gratiniranu palentu sa škampima, filea kovača sa sušenim rajčicama i raviolima od špinata, teleće medaljone u umaku od prošeka i šljiva te krakove od hobotnice. Naravno, u ovoj retrospektivnoj proslavi očekuje vas i puno više…
– Ponosan sam na restoran i svoje osoblje. Zahvaljujem se svima koji su dali svoj doprinos, a pogotovo onima koji su s nama od prvog dana. Bez naših vjernih, posebice domaćih gostiju, ne bi bili tu gdje smo danas, pa ćemo se stoga nastaviti truditi i davati sve od sebe, izjavio je vlasnik restorana Božidar Vedrić.
Slavlje uz “Best of Bruschetta Menu” planirano je do početka travnja, iako se ne isključuje mogućnost da se neka od poznatih jela nađu na meniju za novu sezonu, koji će i ovoga puta biti pun noviteta.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i kušajte jela iz slavljeničke ponude!