Kako bi se na originalan način osvrnuo na stanje u kojem se nalazi 29 biogradskih obitelji, koje već pet godina čekaju dovršetak gradnje POS-ovih stanova, jedan je građanin oglasio prodaju svog nedovršenog stana i poslao nam link.

- Prodajem POS-ov stan, površine 56 m2 u izgradnji, u apartmanskom naselju APN-a, u mirnom i tihom predjelu grada, s pogledom na građevinsku dizalicu, šutu i hrđavu armaturu. Idealno za obitelji s djecom. Vlasnički papiri neriješeni, izvođač u stečaju, stoga sam spreman na pregovore oko cijene!, stoji u opisu "prilike koja se ne propušta". 

Podsjetimo, kupci stanova, koji za njih plaćaju kredit već godinu dana, trebali su useliti u lipnju prošle godine, no nakon smrti vlasnika tvrtke, koja je bila izvođač radova, na gradilištu je sve stalo, a ugovor je raskinut. Razočarani kupci zaprijetili su raskidom ugovora i traženjem novca s kamatama ako se stanovi uskoro ne počnu graditi, pa je APN nedavno raspisao natječaj, tražeći izvođača koji bi ih dovršio za nešto više od 8.8 milijuna kuna.