Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC Zadar) promijenio je zadarsku adresu. Djelatnici EDIC-a Zadar rade i posjetitelje dočekuju na adresi Put Murvice 14 (2. kat). Radno vrijeme Centra je od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 15 sati.

Informacijski centar Europe Direct Zadar dio je europske mreže informacijskih centara Europe Direct rasprostranjenih u svim zemljama članicama Europske unije.

EDIC Zadar svojim radom dopunjava i podupire rad Predstavništva Europske komisije i informacijskih ureda Europskog parlamenta na lokalnoj i regionalnoj razini. Naime, Europska komisija osnovala je mrežu informacijskih centara Europe Direct u svim državama članicama s ciljem omogućavanja izravnog i učinkovitog dotoka informacija građanima o njihovim pravima u Europskoj uniji, dokumentima i publikacijama EU, kao i s ciljem promicanja dijaloga i svijesti o politikama Europske unije.

U kontakt je moguće stupiti i preko broja telefona 023 /501 100, e-mail info@edic-zadar.com, putem mrežnih stranica www.edic-zadar.com i Facebooka.