Umjesto Šenola Selimovića koji je do sada bio direktor RTD-a, poduzeća koje je izdavač Zadarskog lista, za direktoricu je došla Jasna Rumora. 

Selimović je od 2017. godine bio direktor i urednik Zadarskog lista nakon što je s direktorskog mjesta Neven Klarin otišao za pročelnika Ureda gradonačelnika. Od danas je u impresumu pod Uprava upisano ime Jasne Rumore. Ona je kao i Šenol Selimović doktor znanosti. Rumora je izvjesno vrijeme bila zaposlena na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu zadarskog sveučilišta. Na radno mjesto direktorice dolazi iz Zadarske županije, gdje je, doznajemo, tražila raskid ugovora od 1. ožujka.

Dr. sci Jasna Rumora još uvijek se vodi kao savjetnica za poljoprivredu i ribarstvo za projekt PRIZEFISH na kojem je mogla ostati do polovice iduće godine. Ona je, međutim, zakoračila u medijski svijet utjecajem Ivice Suraća, vlasnika Saraga za kojeg se već dugo u novinarskim krugovima priča da preuzima Zadarski list. O njihovom višegodišnjem prijateljstvu govori i činjenica da su još 2006. godine na balu zadarskih Lionsa, kako su mediji pisali, izabrani za najsimpatičniji plesni par.

Zadarska dnevna novina, zajedno s Novim Listom i Glasom Istre od prije četiri godine u rukama je medijske grupacije JOJ Media House, pri češko-slovačkom J&T fondu o kojem je lani pisao Jutarnji list.