Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva vas u subotu, 8. veljače  na tradicionalnu proslavu 5. rođendana DPH Obrovac i 109. Hajdukovog rođendana te akciju učlanjivanja.

Program ovog malog DPH jubileja započinje u 14:00 na školskom igralištu obrovačkim malonogometnim retro derbijem - „Strana protiv strane". 

Tradicionalni karusel planiran je u 16:45 iznad Obrovca (Njivice) te nakon toga zajedničko gledanje utakmice Hajduk - Dinamo 2 (Lokomotiva) u Prostorijama DPH Obrovac.

Gradska rasvjeta, u ovom slučaju bakljada i vatromet startaju u 19:50 h, a nakon toga kreće fešta u Gradskoj kavani do ranih jutarnjih sati koju kao i uvijek prati moto „Ist, pit, Hajduk Split".

Nakon bakljade kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni u 2020. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade, između ostalog i glavna nagrada - Hajdukov dres.

Važno je napomenuti da mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena" imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu. 

- Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte i sudjelujte u bakljadi, učlanite se, donirajte za otkup dionica Hajduka jer Obrovac cili za Hajduka živi, pozivaju iz DPH-a Obrovac.