Regulacija koja je stupila na snagu u ponedjeljak, iza 11 sati zbog nastavka radova na Tuđmanovoj i dijela raskrižja s Murvičkom, izazvala je pravi poremećaj u ionako lošim prometnim rješenjima. Rok trajanja je do 22. veljače.
Privremena je regulacija službeno ovako najavljena: raskrižje se zatvara za promet s tim da će biti omogućeno prometovanje vozilima koja dolaze iz ulice A.Starčevića u ulicu F.Tuđmana te skretanje u Put Murvice. Ulica Put Murvice od raskrižja s ulicom F.Tuđmana postaje jednosmjerna prema Zrinsko Frankopanskoj ulici.

U praksi je to daleko složenije.

Mnogi vozači i dalje ne znaju da kada se voze Tuđmanovom, kao najvažnijom gradskom transverzalom u pravcu istoka, moraju skrenuti u Kaljsku ulicu a iz nje je obilazak skretanja desno označan tek na drugoj od bodulskih ulica - Savarskoj kojom se može izbiti na Murvičku ulicu. Najgori je proboj Mostarskom ulicom na Murvičku. Tamo se na jednom dijelu zbog označenih radova koji se čekaju mjesecima i parkiranih vozila na cesti,  dva vozila ne mogu mimoići. Dok jedni čekaju u koloni da bi izašli na Murvičku, neki će iz suprotnog smjera voziti i preko nogostupa po pravilu "pusti me proći". Gradski komunalci nisu tu ulicu očistili za pojačan promet koji je nastao uslijed privremene regulacije.

Ali će zato "pauk" rado uskočiti u Kaljsku po koji slasni zalogaj nepropisno parkiranih vozila koji više nemaju gdje.
I onda je vrhunac priče Murvička ulica. Preko nje se posljednje tri godine slijeva sav promet jer je ona alternativa za sve zatvorene ulice na kojima se radi. Sanacija izraubane Murvičke, kojom se vozi u kolonama a mali rotor je pretvoren u ruski rulet, nije najavljena u planu održavanja u ovoj godini. Tek iznos od 1.5 milijuna kuna za obnovu kolnika na nerezvrstanim cestama.
I na kraju pitanje od milijun kuna: kako bilo kojom ulicom sa Stanova doći do raskrižja u Jazinama.
Odgovor je: molimo građane za strpljenje - bit će nam bolje!
A vozači izvode opasne egzibicije da bi u tom kaosu pogodili pravu trasu.