ZADAR - Frane Skoblar primio je u zadarskoj bolnici zahvalnicu za donaciju Turisthotela. Direktor najuspješnije zadarske turističke tvrtke zahvalnicu je preuzeo s novinama pod rukom.

Taj smotani primjerak Zadarskog lista već je godinama dio Frane Skoblara kada ga se sretne u javnom prostoru. Kao što je donatorstvo, sponzorstvo i pokroviteljstvo obilježje Turisthotela pod upravom Frane Skloblara. Kako tvrtka, tako i on osobno, spremni su pomoći onima koji to zaslužuju i istinski trebaju. Nikada sa željom da se na taj način reklamiraju, a vrlo često uz zahtjev da im se javno ne ističe donacija.

- Prije nego ideš leći, nije na odmet se upitati što si ti danas napravio da nam bude bolje, tako će Frane Skoblar, direktor i suvlasnik Turisthotela kazati za sva potpisana i nepotpisana dobročinstva. Ona su usmjerena na sve što je kvalitetno zadarsko kao i privlačko. U tome je direktor Turisthotela vjeran i dosljedan, kao i u nošenju Zadarskog lista, osobito na sjednice Vijeća Hrvatske turističke zajednice u Zagrebu.

Od 1. ožujka Frane Skoblar napušta poziciju direktora, kao jedan od najdugovječnijih zadarskih direktora, menadžer koji je prošao svu abecedu tog posla i dokazao se kao vođa tima. Skoblarova ekipa ne samo da je spasila Turisthotela od pogubne privatizacije nego je u najtežim godinama za hrvatski turizam, postala najveća turistička kuća na području sjeverne Dalmacije. I uz to su se prilagodili suvremenim uvjetima korporacijskog poslovanja, ali s humanim likom. Nadamo su da su tako odgojene nove generacije menadžera Turisthotela, budući da je udarnička garda otišla i odlazi u mirovinu.