U organizaciji Policijske uprave zadarske, Zadarske Županije, Matice umirovljenika Zadarske županije te Matica umirovljenika Sukošan i Bibinje uz potporu Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Zadarske županije dana 19. prosinca s početkom u 17 sati u Domu mladeži Sukošan u Sukošanu, Trg mladeži br.1, provodit će se aktivnosti iz lokalnog preventivnog projekta „Sigurnost osoba treće životne dobi".

Ovom prigodom policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika PU zadarske u suradnji sa policijskim službenicima Druge policijske postaje Zadar educirati će članove Matice umirovljenika o obilježjima kaznenih djela prijevara, obilježjima počinitelja te o važnosti samozaštitnog ponašanja svakog građanina kako bi spriječili da postanu žrtvama kaznenih djela.

U sklopu planiranih aktivnosti odigrati će se kazališna predstava „Kao san" u izvedbi MAK TEATRA iz Zagreba u kojoj se govori o temi: Zaštita svih građana, a naročito onih zlatne, treće životne dobi od različitih oblika prevara i zlouporaba.