Sonik i Gavrilović donirali su vrijednu informatičku opremu OŠ Poličnik.

U posljednje tri godine tvrtka Sonik trgovina d.o.o., u suradnji s tvrtkom Gavrilović d.o.o., donirala je preko 100.000,00 kuna te je, uz ovogodišnju donaciju OŠ Poličnik, opremila rodilište OB Zadar s 27 kolijevki i ostalom vrijednom opremom.

U OŠ Poličnik, kao i u svim osnovnim školama Republike Hrvatske, od školske godine 2018./2019. informatika je uvedena kao obvezni predmet u 5. i 6. razredima. Informatika omogućuje učenicima pripremanje za život i rad u društvu koje se razvojem digitalnih tehnologija brzo mijenja. Informatikom se učenici usmjeravaju prema odgovornoj i primjerenoj uporabi tehnologije, stvaranju digitalnih rješenja te snalaženju u e-društvu.
Sonik trgovina d.o.o. se, u suradnji s dobavljačem Gavrilović, odazvala zamolbi i donirala OŠ Poličnik 10 stolnih računala.

- Raduje nas što smo, u sklopu našeg projekta „Za naše najmlađe", opremili informatiku učionicu OŠ Poličnik. Sigurni smo da će donirana računala omogućiti profesorima kvalitetnije provođenje nastave, a učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju. Kao jedna od najvećih tvrtki u Zadarskoj županiji, svjesni smo svoje društvene odgovornosti i važnosti sudjelovanja u brojnim humanitarnim akcijama. Naša želja je da i dalje budemo istinski partner zajednice u kojoj djelujemo i u kojoj ostvarujemo svoje poslovne rezultate, izjavio je Marin Bakotić, voditelj marketinga Sonik trgovina d.o.o.

- U ime Gavrilović d.o.o. zahvaljujem našem dugogodišnjem poslovnom partneru Sonik trgovini na ukazanom povjerenju i pozivu za ovu humanitarnu akciju, te se nadamo i daljnjoj uzajamnoj potpori u poslovnoj suradnji, kazala je Anita Skorić, supervizorica prodaje Gavrilović d.o.o.