Udruga CINAZ vas poziva na predstavljanje programa Work&Travel i Internship USA u srijedu u 17 sati u njihovim prostorijama na adresi Andrije Medulića 2 (2. kat).

Aktivnost organiziraju u suradnji s agencijom Integral Education iz Zagreba, najvećom savjetodavnom agencijom za obrazovanje u inozemstvu s 25 godina iskustva.

Objavljujemo poziv CINAZ-a:

Svijet je odavno postao „globalno selo" - jedinstvena zajednica različitih kultura i društava bez tradicionalnih barijera i granica. Zbog toga, sigurno si već mnogo puta čuo da poslodavci današnjice više ne traže radnike s dominantnim „tvrdim" vještinama (znanje potrebno za obavljanje nekog posla, koje se može naučiti i kvantificirati), već i radnike s izraženim „mekim" vještinama (osobine ličnosti, karakteristike, društvene ili komunikacijske vještine).

Sve traženija i cjenjenija „meka" vještina globaliziranog i multikulturalnog tržišta rada je kulturna inteligencija. Ona ti omogućuje da precizno i studiozno raspoznaješ kulturne razlike u poslovnom svijetu, ali i privatno.

Kulturnu inteligenciju možeš razvijati na više načina, no najučinkovitiji od svih je putovanje. Život, rad i upoznavanje drugih kultura iz prve ruke proširit će tvoje horizonte i promijeniti tvoja trenutna razmišljanja.

Znamo da tijekom studentskih dana nije lako uspostaviti ravnotežu između učenja, privatnog života, rada i kućnog budžeta. Uz sve navedeno, u jednadžbu još ubaciti i putovanje, katkad je nemoguća misija.

No, što ako ipak postoji rješenje? Što ako ti kažemo da postoji program koji ti omogućuje život, rad i putovanje Amerikom tijekom ljetnih mjeseci (nakon što riješiš sve svoje fakultetske obveze)?

Saznat ćeš sve o programu kulturne razmjene Work&Travel USA i programu stručne prakse u SAD-u, Internship USA.

Kad? U srijedu, 11.12..2019. u 17h u Udruzi CINAZ; Andrije Medulića 2, 23000 Zadar, 2.kat.

Svoje sudjelovanje možeš potvrditi na sljedećem linku.