Izgleda da će Zadar ovih dana imati najljepši Advent ikada! Za najljepši završetak godine pobrinut će se već ovih dana Glovo dostavljači. Na svaku lokaciju u Zadru - dom, ured, apartman, hotel, Kalelargu ili Morske orgulje - dostavit će sve što vam zatreba i sve što vi i vaši bližnji poželite. Probijat će se brzo kroz adventske gužve, spasit će mnoge situacije, razveseliti vas i život učiniti ljepšim i ugodnijim.

Glovo poziva sve stanovnike Zadra da već danas otvore profil na Glovo aplikaciji i tako budu spremni za sve situacije. Naime, aplikacija Glovo i njeni dostavljači Gloveri ovog Adventa u Zadru imaju samo jedan cilj - ispuniti baš svaku blagdansku želju i potrebu svojih korisnika. U najkraćem vremenu dostavit će vam paket blagdanskih kolača, izvršiti hitnu dostavu zaboravljenog blagdanskog dara, hitno dostaviti važnu dokumentaciju za kraj poslovne godine. Srećom, njihova misija ne završava s blagdanima, oni su tu za sve krizne situacije u bilo koje doba godine - bolesnima hitno dostavljaju lijekove, spašavaju sve partye u gradu kad nestane pića, hrane ili grickalica, a oni usamljeni više ne moraju biti i zaboravljeni - Glovo dostavlja sve za svakoga.

Bilo koja lokacija u Zadru od sada je lako dostupna svima - sa bilo koje lokacije u gradu možete kupiti bilo koji proizvod, platiti ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom te gotovinom i očekivati trenutnu isporuku. Glovo je svojevrsna tehnološka tržnica koja korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, pritom vas povezujući s raznovrsnim spektrom trgovačkih i uslužnih objekata - restoranima, pekarnicama, supermarketima, ljekarnama, poslovnim centrima, trgovinama tehničkom opremom - koji putem mreže kurira popularno zvanih Glovera, isporučuju njihove proizvode u roku od nekoliko minuta.

Najvažniji ciljevi Glovo dostave su brzina, jednostavnost i ekološka osviještenost. Za Zadar, kao administrativno, ekonomsko, kulturno i političko središte regije Glovo predstavlja rješenje mnogih situacija i svojom transformacijom brze dostave direktno utječe na poboljšanje usluge i razvoja samog grada i regije. Odlična prometna povezanost Zadra dodatni je bonus za Glovere i njihove bicikle, skutere i automobile koji već u punoj pripravnosti čekaju pojuriti i izvršiti svaku dostavu.

Glovo je tu i za sve poslovne subjekte koji žele svojim uslugama i proizvodima dati dodanu vrijednost - učiniti ih dostupnima za sve, u bilo koje doba dana i na bilo kojoj lokaciji. Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska: „Za grad kojeg je londonski Times proglasio središtem zabave na Jadranu, a Guardian novom hrvatskom prijestolnicom cool-a, Glovo stiže kao pravi booster i osvježenje za rješavanje brze dostave tamo gdje je to najpotrebnije. Drago mi je da konačno imamo priliku stanovnicima Zadra i njihovim gostima pokazati kako život može biti ljepši i jednostavniji."

Glovo je za početak poslovanja u Zadru odlučio sve stanovnike ovog grada razveseliti posebnom ponudom u suradnji s KFC-om. Zadrani već danas mogu naručiti posebnu KFC FILLUP ponudu: velike krumpiriće, umak, cheeseburger, kukuruz i 2 x hotwings po posebnoj cijeni od samo 34 kune!

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava da više od 1,8 milijuna korisnika mjesečno diljem svijeta kupuje, prima i šalje bilo koji proizvod unutar grada i u vremenskom roku od nekoliko minuta. Ima više od 20 000 partnera diljem svijeta među kojima su McDonalds, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Wendy`s, Taco Bell, Carrefour i drugi, a radi s mrežom koja broji više od 49 000 aktivnih kurira širom svijeta koji mjesečno isporuče više od 4,6 milijuna narudžbi. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 248 gradova u 26 zemalja među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Gruzija, Ukrajina, Srbija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru, Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.