Osim što najavljuje početak još jednog, dugo očekivanog vikenda, ovaj petak pun je pogodnosti za brojne ljubitelje shoppinga. Crni petak i ovoga vam puta u trgovine centra Supernova Zadar donosi brojne popuste i atraktivne akcije!

Pred posjetiteljima centra Supernova Zadar je odličan vikend prepun pogodnosti - Crnim petkom započinje pravo shopping ludilo i idealno je vrijeme da se napokon počastite odjećom, obućom, modnim dodacima i drugim artiklima koje odavno priželjkujete. Vrtoglava sniženja odlična su prilika i da na vrijeme započnete nabavku blagdanskih poklona. Ne propustite popuste koje u vaše omiljene trgovine donosi popularni Crni petak!

Za sportske aktivnosti u Adidasu se opremite uz fantastičnih 40% popusta na obuću i 30% popusta na odjeću i dodatke. Baby Center pobrinuo se da povoljno opremite mališane uz 15% na sav asortiman i čak 30% na odjeću i obuću. Muška modna ponuda trgovine Bleu Homme snižena je nevjerojatnih 50%, a omiljene modne komade u popularnoj trgovini H&M potražite snižene 20%, dok ćete na označeni asortiman pronaći i do 50% popusta. Za fantastične modne dodatke Endi centar vam priprema do 60% popusta, a vrhunsku kozmetiku u omiljenoj trgovini L`Occitane kupite uz 20% popusta za sve iznose iznad 350 kn.

Vikend pred nama donosi odlične uštede i priliku da zablistate u novim modnim komadima, a bližnje iznenadite fantastičnim poklonima - vidimo se u shoppingu!