Predsjednički kandidat Miroslav Škoro večeras se družio sa Zadranima na Narodnom trgu, gdje je uz tamburice i prijatelje prikupljalo potpise za njegovu kandidaturu. Iako je i on poput drugih glavnih konkurenata odavno prikupio potrebnih 10.000 potpisa, ovaj proces koristi za druženje i bolje upoznavanje svojih pristaša. Danas je uz Zadar posjetio Trogir i Šibenik.

- Čini mi se da je nekakav strah zavladao u našoj zemlji, strah koji je potenciran potezima aktualne vlasti. Vidjeli ste jučer da su prebrojavali, popisivali i trudili se vidjeti tko sve dolazi na prosvjed prosvjetara. Došao sam dati podršku ljudima koji skupljaju i daju potpise i kazati da se ne bojim, ja sam neovisan kandidat i neovisan čovjek. Vidim da nekima nije pravo što sam se kandidirao i odlučio progovoriti o nekim stvarima, pa mi malo brane koncerte, malo štandove i skupljanje potpisa. Nije dobro što se strah zavukao u narod, strah za posao, strah da te vide s nekim, kazivao je Škoro svojim pristašama.

U Zadru su uz tamburice dobrom raspoloženju pridonijele okupljene Zadranke, a od viđenijih lokalnih političara pridružio mu se predsjednik MODES-a Rudolf Dvorski.