Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac danas je u prostorima prodajnog centra u Zadru održao svečanu dodjelu nagrade povodom nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7". Gospodinu Luki Golemu, sretnom dobitniku vrijedne nagrade od 100 000 kuna na Pevecovoj kartici vrijednosti nagradu je uručio Željko Pervan, poznato lice s Pevecovih reklama.

„Kada su mi javili da sam upravo ja osvojio ovu nagradu nisam mogao vjerovati. Toliko su me iznenadili i kada su mi ponovili da zbilja jesam osvojio nagradu tražio sam od njih da mi to potvrde e - mailom. Ova nam je nagrada došla u najboljem mogućem trenutku. Upravo smo u procesu renovacije stana te smo se premišljali hoćemo li stati s radovima i pričekati neki bolji trenutak. Zahvaljujući ovom vrijednom dobitku nećemo stati s renovacijom već ćemo si stvoriti savršeni dom u kojem ćemo, vjerujem, još jako dugo uživati. U svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem Pevecu na prilici da uopće sudjelujemo u nagradnoj igri, a pogotovo na ovoj vrijednoj nagradi koja će nam uvelike pomoći", rekao je mladi dobitnik Pevecove nagradne igre Budi i ti jedan od Pevecovih 7.

Mlada obitelj Golem i inače je redoviti kupac u Pevecovom prodajnom centru. Nagrada je otišla u prave ruke s obzirom na to da će upravo u Pevecovom centru moći kupiti većinu proizvoda za obnovu svojeg doma u kojoj će ova obitelj uživati. Osim renovacije, vjerujemo da će obitelj vrijednu nagradu iskoristiti i za uživanje u Božićnom vremenu koje upravo dolazi i kojem se svi veselimo.

U dosadašnjim je izvlačenjima nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7" izvučeno četvero dobitnika, a vrijedne nagrade od 100 000 kuna otišle su u Zagreb, Vukovar i sada u Zadar. Sudionici nagradne igre svakih 10 dana imaju mogućnost osvojiti vrijednu nagradu od 100 000 kuna i to do 15. prosinca kada je završni krug izvlačenja. Trenutno su sretni dobitnici osvojili čak 400 000 kuna, a do kraja nagradne igre Pevec će nagradom razveseliti još troje sretnika.