NOVO Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 25-godišnjeg vozača automobila BiH oznaka zbog izazivanja prometne nesreće na raskrižju Jadranske magistrale (Ulica 4. gardijske brigade) i ulica kneza Novaka Krbavskog i Nikole Šopa u Zadru.

Očevidom je utvrđeno kako je 25-godišnjak prošao kroz crveno svjetlo i skrivio sudar s automobilom zadarskih registracija koji se izrotirao i udario u treće vozilo koje je bilo zaustavljeno na cesti. To je vozilo u vlasništvu trgovačkog društva, a njime je jučer upravljala 54-godišnjakinja. Od siline udara vozilo BiH oznaka završilo je na betonskom rubnjaku. Teško je ozlijeđen 19-godišnji putnik u tom vozilu, dok je 26-godišnji vozač automobila zadarskih registracija prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. Ostali sudionici prometne nesreće nisu ozlijeđeni. Promet je ovom dionicom bio obustavljen od 17:25 sati do 19:45 sati.

NOVO Dežurna ekipa iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zadarske javila nam je nove informacije o okolnostima prometne nesreće na raskrižju Jadranske magistrale i ulica kneza Novaka Krbavskog i Nikole Šopa u Zadru.

Nešto prije 17:30 sati, 25-godišnji vozač automobila (BiH), koji se kretao u smjeru Bibinja prema Zadru, udario je u automobil (ZD) kojim je upravljao 26-godišnjak. Materijalna šteta nastala je i na automobilu zadarskih registracija kojim je upravljala 54-godišnja vozačica. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zadar prevezena su dvojica mladića, 26-godišnji vozač te 19-godišnji putnik u automobilu BiH nacionalnih oznaka. Prema prvim informacijama, 19-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, ali srećom van životne opasnosti, dok je 26-godišnjak prošao s lakšim ozljedama.

Promet se ovom dionicom sada odvija bez poteškoća.

RANIJE U nedjelju u 17:27 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći na raskrižju Jadranske magistrale i ulica kneza Novaka Krbavskog i Nikole Šopa u Zadru.

U OKC-u PU zadarske nisu nam mogli potvrditi izjave očevidaca prema kojima su u prometnoj nesreći sudjelovala četiri vozila. Naime, još nemaju povratnu informaciju od očevidne ekipe koja je na terenu. Prema informacijama i fotografijama koje smo dobili s mjesta događaja, dva su automobila razbijena, dok dva stoje sa strane, bez vidljive veće materijalne štete.

Prema zasad dostupnim službenim informacijama iz policije, intervenirala je Hitna medicinska pomoć. Zatražena je liječnička pomoć za dvije osobe, rekli su nam u OKC-u. Promet je obustavljen te se odvija alternativnim pravcima.

- više informacija uskoro -