NOVO Sudac istrage odbio je prijedlog odvjetništva za određivanjem istražnog zatvora protiv Mišela Pavlovića. Osumnjičeni za preprodaju oružja pušten je na slobodu bez mjera opreza.

RANIJE

Osumnjičeni za preprodaju oružja iz afere u Zemuniku, 36-godišnji Mišel Pavlović, danas je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

- Kriminalističkom istragom utvrđeno je kako je 36-godišnjak tijekom listopada prodao veću količinu streljiva 46-godišnjaku, rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Kako neslužbeno doznajemo, kao kupca sumnjiči se 46-godišnjeg Mladena Bencuna, također jedan od civilnih sudionika velikog skandala. Iako je riječ o istim akterima, nova kaznena prijava vodi se kao odvojeni slučaj. Kriminalistička istraga u tom se pogledu nastavlja.

Podsjetimo, prerušenog Pavlovića, inače vlasnika autosalona, vojnim su helikopterom prevezli piloti 93. baze HRZ-a. Početkom studenog doveden je sucu istrage koji ga je, nakon saslušanja, pustio na slobodu. Sada čeka novo saslušanje i odluku suca Županijskog suda u Zadru.