Na istočnom zidu zatvorenog bazena na Višnjiku, u čijoj će neposrednoj blizini biti ulaz u novouređeni dječji vrtić, počeo se nazirati mural, koji nastaje u suradnji Športskog centra Višnjik i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Zadra, javlja ŠC Višnjik. Pod stručnim vodstvom svojih nastavnika učenici su osmislili skicu i na muralu su počeli radovi.

- Zahvaljujemo Školi primijenjene umjetnosti na suradnji. Mural, koji je osmišljen tako da na svoj način oplemeni dosadašnju veliku bjelinu, time i ŠC Višnjik, samo je početak naše dugoročne i, nadamo se, uspješne suradnje - kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Inače, dječji vrtić u prostoru bazena na Višnjiku uređen je i bit će opremljen kao jedan dio zajedničkoga projekta Grada Zadra i ŠC-a Višnjik na proširenju kapaciteta gradskih dječjih vrtića, ujedno i podizanju standarda predškolskoga odgoja.