NOVO Policija je pronašla muškarca koji je jutros izazvao dramu na Trgu Petra Zoranića. Prema informacijama iz PU zadarske, 27-godišnjak sa šireg zadarskog područja pronađen je na području Poluotoka.

Kako doznajemo, riječ o mladiću iz Zaglava na Dugom otoku. Zbog vidno rastrojenog stanja prebačen je na Odjel za psihijatriju Opće bolnice Zadar.

RANIJE Policija radi na identificiranju muškarca koji im je jutros pobjegao nakon prijetnje samoubojstvom.

Prema službenim informacijama, radi se o mlađoj muškoj osobi koja je odbijala komunicirati sa službenicima. Rastrojeni mladić nije iznosio nikakve zahtjeve, samo im je govorio da se odmaknu od njega. Oko 8:30 sati prešao je s Providurove palače na susjednu zgradu, spustio se i otišao kao da se ništa nije dogodilo. Policija, iz koje ističu kako su poduzete sve potrebne radnje, i dalje je na terenu te traga za njih. Kako neslužbeno doznajemo, razmišljalo se i o dovođenju pregovarača iz Splita, s obzirom na to da zadarska policija u svojim redovima nema osobu s takvim vještinama.

RANIJE Drugi čin drame na Providurovoj palači - nestao je muškarac koji je prijetio samoubojstvom. Spasilačka akcija time je završena, a hitne službe su se povukle s Trga Petra Zoranića. Iz PU zadarske čekamo službeni izvještaj o događaju koji srećom nije dobio tragičan kraj.

RANIJE Na Trgu Petra Zoranića u Zadru od jutros se odvija drama.

Prema informacijama iz Županijskog vatrogasno-operativnog centra, oko 7:30 sati stigla je dojava iz PU zadarske da jedna osoba prijeti bacanjem s krova Providurove palače na kojoj su u tijeku radovi na obnovi. Kako doznajemo na licu mjesta, riječ je o mlađoj muškoj osobi koja se šeta po krovu zgrade i prijeti samoubojstvom. Posljednji put viđen je prije 15 minuta. Iako su očevici govorili da je riječ o razočaranom hrvatskom branitelju, takve su tvrdnje odbačene zbog njegovih godina.

Na terenu su sve nadležne službe koje trenutno pokušavaju pronaći rastrojenog muškarca i odgovoriti od tog čina. U pripravnosti je i tim Hitne medicinske službe kao i zračni jastuk za slučaj skoka. Razvoj situacije u nevjerici prate i građani.

- više informacija ubrzo -


View on YouTube