Zbog izmjena u troškovniku Grad Zadar kao investitor ponovno je produžio rok za dostavu ponuda izvođača za drugu fazu rekonstrukcije Ulice Nikole Tesle.

Prema projektu kojeg je izradio zadarski D&Z, obnovit će se 230 metara od kraja prve faze, raskrižja Ulice Nikole Tesle s Ulicom Božidara Adžije, do raskrižja s Ćirilmetodovom ulicom, uključujući i navedeno raskrižje. Radovi na obnovi 230 metara ceste trajat će 100 dana, a novi rok za posao od 4.4 milijuna kuna je 11. studenog do 11 sati.

Dan kasnije otvorit će se ponude za drugu fazu izgradnje križanja Jurja Križanića i Puta Bokanjca. Nakon što je u prvoj fazi asfaltiran "bijeli put" koji vodi do groblja na Belafuži, druga faza radova odnosi se na sam spoj s ulicom Put Bokanjca koji trenutno ne predstavlja dobro prometno rješenje. Prema projektu tvrtke Donat, zbog dodavanja lijevih skretača proširit će se Put Bokanjca. Procijenjena vrijednost dvomjesečnih radova iznosi 1.8 milijuna kuna, a novi rok za dostavu ponuda je 12. studenog do 11 sati.