Dr. Ranko Rajović, jedan od najvećih autoriteta na našim prostorima kada govorimo o odgoju i obrazovanju djece, održat će od 18. do 20. studenoga edukaciju u Zadru, Pagu i Šibeniku.

Edukacija je namijenjena roditeljima, odgojiteljima, učiteljima i drugim stručnjacima koji se bave odgojem i obrazovanjem djece.

Program NTC-sustav učenja dr. Ranka Rajovića primjenjuje se na različite načine u 18 europskih zemalja. NTC-sustavom podiže se intelektualni potencijal djece, razvija se brzina razmišljanja i zaključivanja - tzv. funkcionalno znanje, te se sprečava poremećaj pažnje i koncentracije u školskom razdoblju.

Riječ o novom pristupu učenju u kojem dominira misaona aktivnost djeteta i njegov uspješan razvoj. Sustav je vrlo dobro i detaljno razrađen, primjenjiv u obitelji, predškolskim ustanovama i u razrednoj nastavi osnovne škole o čemu će dr. Rajović na edukaciji govoriti.

Planirana edukacija u Zadru će se održati 18. studenog 2019. sa početkom u 16 h i u trajanju od četiri školska sata. Informacije i prijave na mail: [email protected] , mob: 091/7279054.