Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata organizirala je XXV. edukativno-sportsko-kulturno-društveno-rekreativno okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata koje se održalo od 18. do 20. listopada 2019., tradicionalno po peti put u Sv. Filipu i Jakovu. Kao i do sada, ovogodišnje okupljanje održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja.

Na turniru je sudjelovalo 36 ekipa i 500 sudionika iz svih županija Republike Hrvatske koji su se natjecali u malom nogometu, belotu, briškuli i trešeti, stolnom nogometu, elektronskom pikadu, visećoj kuglani i boćanju. Osim sportskog dijela za sudionike je organiziran seminar o radu i funkcioniranju udruga i izradi dokumentacije za projekte udruga.

Svečanost otvaranja turnira održala se u petak, 18. listopada 2019. godine u TN «Margarita Maris», Sv. Filip i Jakov gdje je sudjelovao kao izaslanik predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića, zamjenik župana Šime Mršić, izaslanik podpredsjednika Vlade RH i ministra obrane Damira Krstičevića te načelnika GS OSRH Drage Lovrića, brigadir Mario Pleša, predstavnik Ministarstva hrvatskih branitelja područne jedinice Zadarske županije Dario Vučenović, izaslanik ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, načelnik PU Zadarske Antun Dražina, predsjednik UHDDR Zadarske županije Ante Martinac, načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić te brojni drugi uzvanici i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata iz područja diljem Republike Hrvatske.