Djelatnici Odvodnje će u srijedu 23. listopada započeti sanaciju sustava odvodnje na križanju ulica Ivana Meštrovića, Put oko Vrulje i Miroslava Krleže.

Za promet se djelomično zatvara križanje navedenih ulica, a predvideno trajanje radova je 7 dana. Molimo cijenjene sugrađane, odnosno sudionike u prometu, da za vrijeme izvođenja radova poštuju znakove privremene regulacije prometa, obavijest je direktora Grge Peronje.

On je na naš upit pojasnio zbog čega se zatvara frekventno raskrižje kod Vruljice koje je nakon rekonstrukcije plavilo zbog problema s odvodnjom.

"U sklopu redovitog održavanja cjevovoda na tom dijelu, uočili smo manje protoke od mogućih, te utvrdili oštećenja dviju dotrajalih cijevi, koje poprečno sijeku ulicu Put oko Vrulje, malo prije križanja s Mažuranovićevom. Za izmjenu navedenih cijevi, potrebno je regulirati promet u križanju, te smo radove planirali po dovršenju turističke sezone. Iskoristiti ćemo istu regulaciju prometa za ugradnju dodatnih kišnih rešetki na Mažuranovićevoj ulici, u svrhu reduciranja površinskih dotoka na ulicu Put oko Vrulje, doznaje se od direktora Odvodnje.