ZADAR- Hrvatska udruga leukemije i limfona organizirala je humanitarni koncert Miroslava Škore koji je kao predsjednički kandidat prvi put nastupio u Zadru pjevajući.

Koncert je dogovoren puno prije nego li je Škoro postao predsjednički kandidat, doznajamo u zadarskoj udruzi. No za razliku od Petra Graše koji je u humanitarne svrhe rasprodao dvoranu zadarskog kazališta, Škoro nije bio u istom mjeri privlačan Zadranima. Osim istinskim obožavateljima koji su pretjerali i razvijajući zastave, pretvorili koncert u politički skup.

Škoro niti jednom rječju nije dao do znanja da je on politički kandidat, ali je u svom šaljivom izričaju, provocirao na izostanak doktora iz prvog reda. No, taj doktor nije bio niti na dočeku HDZ-ove kandidatkinje dan ranije u Zadru.

Škorin koncert nazvan je Dok život juri, ja ću lagano, dok Hrvatska Udruga Leukemija i Limfomi (HULL) - podružnica Zadar organizira predavanje u sklopu projekta "Znanjem do zdravlja. Na edukativnom skupu u Kneževoj palači govorit će eminentni stručnjaci iz područja liječanje hematoloških zločudnih bolesti, među kojima i najpoznatiji prof. dr. Boris Labar.

Atmosferu s koncerta prenosimo fotogalerijom Marka Dimića.